Kořeněný květákový krém
Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou pastou, výrazným kořením a poté ji rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 237 kJ / 1 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,65 g |
Tuky | 70,53 g |
Vláknina | 21,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 68,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Moje poznámka
Kořeněný květákový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr6jG
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 3 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Český kapr
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 10 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 13 hodinami
Jemná tvarůžková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 2 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 4 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 5 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 6 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 11 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 11 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 12 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
květák,
mrkev,
česnek,
máslo,
vývar masový,
mléko kokosové,
sůl,
pepř mletý,
římský kmín mletý,
pepř cayenský,
skořice mletá,
kurkuma,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
koriandr čerstvý
Komentáře (1)