Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 619 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,52 g |
| Tuky | 0,53 g |
| Vláknina | 13,99 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Moje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 7 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Tématické fráze:
pohanka jak uvařit,
kroupy a zdravi,
jak uvařit kroupy,
příprava krup,
recepty z krup,
jak uvařit brokolici,
jak uvařit polévku,
kroupy příprava,
recepty z celeru,
polévka z krup,
polévky pro zdraví,
jak osmažit cibulku,
kroupy velké,
doba vaření krup,
krupy a zdravi,
jak vaříme kroupy do polévky,
kroupy zdraví,
příprava krup do polévky,
uvařit kroupy,
vařeni krup
Suroviny:
cibule,
mrkev,
česnek,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
pórek,
pohanka,
kroupy,
bylinky zelené,
vývar zeleninový,
podravka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)