Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 743 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,81 g |
Tuky | 25,20 g |
Vláknina | 23,21 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 64,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, poté přidáme maso nakrájené na kostky a zprudka opečeme. Lehce osolíme, opepříme, dáme trochu kmínu. Poté posypeme paprikou a za stálého míchání lehce osmahneme, ale ne moc, aby nezhořkla. Podlijeme vodou, přidáme bujóny a Masox.
Krok 2: Chvíli dusíme, a když je maso napůl měkké, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, celer, petržel, květák, na kostky rajčata a brambory. Přihodíme rozmarýn - bez stonků. Pod pokličkou dusíme, než bude maso zcela měké.
Krok 3: Na závěr přidáme kečup, dle chuti česnek. Dle potřeby zahustíme. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJVl
Moje poznámka
Irský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJVl
Nejnovější recepty
Žampionové gnocchi
Přidáno před 21 minutami
Salámové rolky s lososem
Přidáno před 1 hodinou
Buffalo kuřecí křídla na grilu
Přidáno před 1 hodinou
Medvědí špenát
Přidáno před 1 hodinou
Kuskusový salát s uzeným tofu
Přidáno před 4 hodinami
Pečené brambory s chřestem
Přidáno 26. 4. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 2 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 4 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 4 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 5 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 5 hodinami
Guláš na černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Kýta na černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
irský hovězí kotlík,
kotlíkové recepty,
recept na kotlík,
kotlik zeleninovy s veprovym,
vaření v kotlíku recepty,
irský kotlíkový guláš,
recepty do kotlíku,
irský zeleninový guláš stew,
recepty z kotlíku,
hovezi irsky kotlik,
recepty-irský kotlík,
irský jehněčí koltlík,
irskej kotlík,
recept hovezi kotlik,
zeleninový kotlík s paprikou
Suroviny:
maso jehněčí,
mrkev,
celer,
petržel,
brambory,
květák,
cibule,
česnek,
rajče,
kečup sladký,
olej,
rozmarýn,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
masox,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín celý,
pepř,
mouka
Komentáře (1)