Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Irský kotlík

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Montanka Montanka

Středně náročný

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 743 kJ /
895 kcal
Bílkoviny92,81 g
Tuky25,20 g
Vláknina23,21 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,90 g
Sacharidy64,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, poté přidáme maso nakrájené na kostky a zprudka opečeme. Lehce osolíme, opepříme, dáme trochu kmínu. Poté posypeme paprikou a za stálého míchání lehce osmahneme, ale ne moc, aby nezhořkla. Podlijeme vodou, přidáme bujóny a Masox. Krok 2: Chvíli dusíme, a když je maso napůl měkké, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, celer, petržel, květák, na kostky rajčata a brambory. Přihodíme rozmarýn - bez stonků. Pod pokličkou dusíme, než bude maso zcela měké. Krok 3: Na závěr přidáme kečup, dle chuti česnek. Dle potřeby zahustíme. Podáváme s pečivem.

Zveřejněno 3. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irský kotlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJVl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irský kotlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJVl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
irský hovězí kotlík, kotlíkové recepty, recept na kotlík, kotlik zeleninovy s veprovym, vaření v kotlíku recepty, irský kotlíkový guláš, recepty do kotlíku, irský zeleninový guláš stew, recepty z kotlíku, hovezi irsky kotlik, recepty-irský kotlík, irský jehněčí koltlík, irskej kotlík, recept hovezi kotlik, zeleninový kotlík s paprikou

Suroviny:
maso jehněčí, mrkev, celer, petržel, brambory, květák, cibule, česnek, rajče, kečup sladký, olej, rozmarýn, bujón hovězí, bujón zeleninový, masox, paprika sušená sladká, sůl, kmín celý, pepř, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu