Rozlítaní ptáčci
Rozlítaní ptáčci jsou oblíbená varianta přípravy hovězího masa. Zvlášť pokud použijeme tlakový hrnec, lze tento recept lehce připravit a mít během hodinky na stole. Bude svou chutností směle konkurovat klasickým španělským ptáčkům.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozlítaní ptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2poA
Moje poznámka
Rozlítaní ptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2poA
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 20 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno 12. 3. 2025 13:55
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno 12. 3. 2025 13:50
Báč s vinnou klobásou
Přidáno 12. 3. 2025 13:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 36 minutami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 1 hodinou
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 1 hodinou
Žampionová omáčka
Ashelin před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
PetrHajny před 3 hodinami
Banánové muffiny
Markeeta před 4 hodinami
Kulajda s cibulí
Monika146 před 4 hodinami
Pohankové rizoto s ředkví
TondaJ před 8 hodinami
Vývar z hovězí oháňky
JohnyCipera před 8 hodinami
Čočka po baskitsku
jarkane před 9 hodinami
Tématické fráze:
omáčka rozlítaní ptáci,
rozlítaní ptácci z vepřového masa,
rozlétani ptáčci,
rozlitaní ptáci,
rozlytany ptáčci,
rozletani ptaci,
rozlítaný ptáček,
rozlitani ptacci z veproveho,
rozlétaní ptáčci recept,
rozlitani ptacci z hovězího masa,
rozletane ptáčci,
rozlítaní ptáčci z kuřecího masa,
rozlitani ptacek,
rozlítaní ptáččci,
rozlítaní ptáčci z veproveho recept,
krájené ptáčky,
ptacci recept,
rozletani ptáček,
rozlítaný španělský ptáček z vepřového,
ptácci z hovězího masa
Suroviny:
hovězí zadní,
vývar hovězí,
vejce,
slanina uzená,
okurky sterilované,
smetana na vaření,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (4)