Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Pečené mini kuřátko na provensálský způsob vás ihned dostane na francouzský venkov. Jednoduchost, která se skrývá v pečené zelenině a lahodném, šťavnatém masu vás překvapí komplexností a propojeností chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Moje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 4 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 13 minutami
Dršťková polévka
cejen01 před 13 minutami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 1 hodinou
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 2 hodinami
Afrika řezy
JanaK24 před 3 hodinami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 4 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř mletý,
tymián sušený,
citron bio,
máslo,
voda,
petržel
Komentáře (4)