Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 453 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,32 g |
Tuky | 57,22 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 56,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnická omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZn
Moje poznámka
Námořnická omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZn
Nejnovější recepty
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 58 minutami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 31 minutami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 45 minutami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 1 hodinou
Vanilková zmrzlina
Ennia před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 3 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 5 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso po námořnicku,
námořnicke maso,
námořnické špagety,
námořnická roštěná,
maso po námořnicku,
omáčka ke karbanátkům,
námořnická pomazánka,
vepřové po namornicku,
špagety po námořnicku,
námořnické žebírko,
námořnická omáčka na špagety,
recepty 190,
recept na námořnickou omáčku,
symboly na receptu,
roštěná po námořnicku,
recepty námořnicke maso,
recept vepřové mso a žampiony,
recept vepřové žebírko po námořnicku,
j.h.q. omáčka k masu,
tetování s omáčkou
Suroviny:
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
cibule,
žloutek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (2)