Sloní žrádlo (od babičky)
Sloní žrádlo je osvědčená klasika, která nesmí chybět na žádné rodinné oslavě nebo posezení s přáteli. Tato lahodná směs s bohatou chutí a krémovou konzistencí je dokonalým společníkem k čerstvé pečivu či slaným tyčinkám.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sloní žrádlo (od babičky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Gr4
Moje poznámka
Sloní žrádlo (od babičky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Gr4
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Suroviny:
salám měkký,
cibule,
okurka čerstvá,
žloutek,
majolka,
cukr,
olej,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
ocet
Komentáře (1)