Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z uzených žebírek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY5
Moje poznámka
Polévka z uzených žebírek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY5
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 6 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 1 hodinou
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 2 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 2 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 3 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 5 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 5 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 5 hodinami
Tématické fráze:
kyselice z uzenych kosti,
pečená uzená žebra,
pečená žebra recept,
recept na uzenou polevku,
zelná polévka z uzeného masa,
zelenacka,
zelná polévka z úzeného vývaru,
kroupová polévka s uzeným masem,
uzena polevka se zelím,
fazolova polevka z uzenych kosti,
pečená uzená žebra recept,
kroupová polévka z uzených kostí recept,
polevka z uzeneho vyvaru,
polévka z uzeného žebra,
zelna polevka z uzeneho,
recept na pečená uzená žebra,
uzený žebírka,
polévka z uzeného,
polévka z žeber,
pečené uzené žebra
Suroviny:
žebra uzená,
vejce,
křen,
smetana kysaná,
zelí kysané,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (3)