Sikulské žebírko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2018 15:25
Koubkova: díky!
28. 3. 2018 11:50
Uvařeno moc chválím
12. 3. 2018 12:53
Majolenka10: To mne moc těší
12. 3. 2018 07:55
Moc jsme si pochutnali,děkuji za připomenutí receptu. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1852665251...
4. 3. 2014 23:20
Irule: Jéé, foto z roku raz dva!. Ale je to docela dobré a věřím, že z kuřecího si nic pokazit nemohla
4. 3. 2014 20:47
na poslední chvíli jsem zjistila, že nemám žádné vepřové. Měla jsem ale kuřecí prsa a i tak to byla naprosto skvělé . Jani opět moc děkuji za skvělý oběd
13. 7. 2013 12:51
sikulské žebírko je specialita jen se musí umět udělat
11. 4. 2013 16:08
lomačka: tak koukám, poslední dobou samé recepty z let 08-09 a ty fotky, to je síla. No, musím se na to zaměřit a některé fotky vyměnit. Každopádně, tohle je bezva jídlo podobné segedinu
11. 4. 2013 13:45
Tak teď zrovna lítám po panu googlu, jestli mi něco vyplivne a mi to máme u nás na topkách ,Janino děkan, že si to sem hodila
4. 6. 2009 20:34
Jendo, vzpomínám, když jsme jeli někde vlakem a na nádraží, každý asi vzpomene, ty guláše a většinou oschlé knedlíky.. nevím, proč takový guláš a ta hospodská strava byla ta nejlepší. Teda, ne, že bych se stravovala v hospodách, ale tady tohle si vzpomínám ráda.
4. 6. 2009 20:29
Špagetko, klasikou skutečně nic nezkazíme a já se vžívám do dob dávno minulých "hospodského a bufetového stravování" a začínám vnímat tu szegedínovskou chuť žebírka.
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip.
Posílám bodíka.
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip.
Posílám bodíka.
4. 6. 2009 19:12
Hospodskou klasikou nic nezkazíme, já tam jen ještě přidávám ěpetičku koriandru a tymiánu
4. 6. 2009 14:24
Mám hlad
4. 6. 2009 13:11
Trochu česneku dávám i do segedínu, jen se to nesmí přehnat.
4. 6. 2009 12:12
Jani, jen jsem začala číst recept a uviděla 4 kotlety, povídám si : to je Jany recept, sjela jsem dolů a jasan bylo to tak Tvoje zamilovaný kotletky už mi tě prozrazujou. Taky dělám, skoro stejně, ale říkám tomu u nás Segedínský guláš, do kterého ovšem nepoužívám kotlety, ale libovější bůček. Nemění na tom nic, že je to dobrý a patří ti bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 45 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 57 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jako silvestrovské pohoštění můžete připravit ovar. Jeho výhodou je, že to zvládnete i v panelákovém bytě
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: vepřové žebírko sikulské sikulské vepřové žebírko sikulský vepřový plátek sikulsky platek sikulské zelí sikulský guláš sikulská kotleta sikulske maso sikulské kotlety hospodské zelí sikulské vepřové vepřové po sikulsku sikulský kotlet sikulské vepřové maso vepřové sikulské žebírko vepřové sikulské žebírko sekulské žebírko veprove zebírko po sikulsku sikulská vepřová
Suroviny: kotleta, vývar, olej, cibule, paprika sušená sladká, česnek, kmín drcený, zelí kysané, smetana, mouka hladká
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
15 názorů