Drůbeží játra "Pendolino"
Drůbeží játra jsou chutným a výživným pokrmem s vysokým obsahem železa a vitamínů. Tato játra se často připravují různými způsoby, od jednoduchého vaření až po kombinaci s dalšími ingrediencemi, jako jsou cibule, bylinky a koření, které dodávají pokrmu výjimečnou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Moje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 2 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 6 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 8 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 11 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 13 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 16 hodinami
Suroviny:
játra drůbeží,
pepř,
omáčka sojová sladká,
sůl,
voda
Komentáře (1)