Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 501 kJ / 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,41 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 13,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 21,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Moje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Nejnovější recepty
Omeleta v housce
Přidáno před 15 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 11 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 12 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 52 minutami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 57 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 9 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 10 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 10 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 10 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 11 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 12 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně-řízky,
vepřové řízky,
vepřový řízek,
řízky z vepřové pečeně,
dušené vepřové,
veprove rizky recept,
dušená vepřová pečeně,
recept na vepřové řízky,
provensálský řízek,
vepřový řízek recept,
vepřové řízky recepty,
vepřová pečeně řízky,
dušený vepřový řízek,
vepřová pečeně řízek,
dušený řízek,
řízek z vepřové pečeně,
veprovy rizek duseny,
provensálské koření,
vepřový řízek recepty,
vepřové řízky na mrkvi
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule červená,
cibule,
pórek,
mrkev,
šlehačka,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (8)