Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Květák je oblíbenou surovinou díky své variabilitě a nízkému obsahu kalorií. V tomto zapečeném receptu získá výraznou chuť díky nivě a pečením vytvoří lahodnou křupavou sýrovou krustu. O svěží tečku se postarají nasekané čerstvé bylinky.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Moje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 6 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 8 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Třená staročeská bábovka
Přidáno 28. 4. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 1 hodinou
Banánová bábovka
Ketynna před 2 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 3 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 6 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 6 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 7 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 7 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
pokorny.iv@email.cz před 8 hodinami
Pampeliškový med
pavlina.smrzova@seznam.cz před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 9 hodinami
Suroviny:
květák,
cukr krupice,
sůl,
vejce,
smetana na vaření,
sýr niva,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
bylinky zelené
Komentáře (1)