Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený Hermelín v alobalu

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

anete anete

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Tak jednoduchý pokrm, že má jen jedinou surovinu - Hermelín. Zabalíte do alobalu, připravíte brambory, oblohu dle libosti rodiny a za pár minut máte připravený krásný a bohatý oběd pro všechny blízké.

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hermelín zabalíme do alobalu a dáme na plech. Krok 2: Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C zhruba 25 minut. Krok 3: Opatrně vyndáme a hned podáváme.

TIP: Sýrové pokrmy. Jak využít sýry v kuchyni?

Zveřejněno 1. 4. 2009

Poznámka autorky anete

Máme ho ještě radši než Hermelín smažený. Výborně se hodí jako příloha brambory s tatarkou a obloha podle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený Hermelín v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/58R8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený Hermelín v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/58R8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Ja som si k tomu ugrilovala zeleninu:-pHermelín môžem v každej podobe:-*Dávam bod:yes:

Pokud máte nádobu se silnějším dnem (např. Zepter) nebo remosku, ani není nutné rozehřívat troubu nebo gril. Stačí vzít tu nejmenší nádobu, nahřát (opatrně!), vložit rozbalený sýr, přikrýt pokličkou a chvíli počkat. Nedávám žádný alobal, jen sýr rozbalím a nechám ho na obalovém staniolu (vrchní stranou dolů). Někdy ho obrátím, aby se rychleji roztékal. Pak stačí celé vyjmout a překlopit na talíř. Hermelím se nepřilepí, pokud teplo není příliš prudké. Taky nedávám žádné koření, nepotírám olejem. Jako přílohu miluju brusinky a lehce opečený toustový chleba. Určitě je to zdravější než sýr smažit a hlavně to je mnohem méně práce! :yes::-p

:-D:yes::-p

Hm, to mi uniklo - mňam

:yes::yes:

Toto jsme dnes vařili,vynikající nápad a rychlovka.Moc děkuji za dobrý tip.:yes:

Janko,alobal ničím nepotírám,hermelín vyndám z krabičky a hned ho dám zabalený do trouby.
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.;-)

A alobal pomastím-pomažu:-?, neboť si myslím, že se při pečení přichytí:-O Pokud ne, tak je to bomba:-p a už ukládám:yes::-p (puňta letí také):yes::-D

No, to je opravdu nápaditý a žádné obalování, dávám boďana za nápad, i když nevím, jestli je to tvůj nápad-nevadí;-)

abych doplnil předchozí komentář, tak všechny Vaše recepty vypadají moc hezky a zdravě

vybornej nápad, jestli jste na tohle přišla sama tak jste jednička. :yes:

vyzkouším :yes:, nerada smažím a na hermelínu jsem div né závislá :-8

V létě děláme takto zabalený Hermelín venku na grilu. Hermelín potřu olejem s kořením od fy Avokádo, je přímo určený na grilovaný sýr, má se nechat nakořeněný chvíli rozležet. Je to :yes: a přidám plusík.

Určitě je tohle i dietnější než smažený, určitě vyzkouším:-D

Moc dobrý nápad v tom alobalu. Žádné smažení, při pečení se nerozteče jako normální sýr a chuťově je možná ještě lepší. Určitě vyzkouším.

Tématické fráze:
hermelín v troubě, pečený hermelín, hermelín pečený v troubě, zapečený hermelín v troubě, pečený hermelín v troubě, grilovaný hermelín v alobalu, grilovany hermelin v alobalu v troube, grilovaný hermelín v troubě, zapečený hermelín, recepty z hermelínu, plneny hermelín v alobalu, hermelín do trouby, syr v alobalu, hermelin pečený, jak dlouho grilovat hermelín, pečeny hermelin recept, smažený hermelín v alobalu, plneny hermelín v troubě, plněný grilovaný hermelín, opecený hermelín

Suroviny:
sýr hermelín

Přidat fotografie receptu