Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 054 kJ / 6 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 322,21 g |
Tuky | 528,77 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 7,98 g |
Sůl | 19,92 g |
Sacharidy | 38,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí plec na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMXA
Moje poznámka
Kančí plec na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMXA
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
kanec na smetaně,
kančí maso na smetaně,
kančí kýta na smetaně,
divočák na smetaně,
kančí svíčková na smetane,
kančí plec,
úprava kančího masa,
kančí recepty,
kančí maso,
kanci plec recepty,
kanci plec recept,
kanec recepty,
kančí,
kančí plecko recepty,
naložení kančiho masa,
recepty na kančí plec,
recept na kanci plec,
recepty z kance,
recepty kanci maso,
recepty z kančiho masa
Suroviny:
plec kančí,
petržel,
mrkev,
celer,
cibule,
smetana sladká,
špek uzený,
máslo,
tymián,
jalovec,
rozmarýn,
sůl hrubá,
olej
Komentáře (13)