Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohová dobrota

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Beetty

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 557 kJ /
372 kcal
Bílkoviny17,16 g
Tuky7,62 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy58,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme pudink, ještě teplý ho rozšleháme s 2 kostkami tvarohu, podle potřeby přidáme cukr a vanilkový cukr. Do dortové formy nebo skleněné misky rozložíme dětské piškoty, navrstvíme připravenou hmotu, na ní poklademe ovoce (banány, jahody, kiwi...podle chuti) další vrstvu piškotů, hmoty a ovoce, zakončíme tvarohovou hmotou. Vršek posypeme grankem či kakaem nebo zdobíme ovocem. Nejlépe do druhého dne necháme ztuhnout v lednici. Před podáváním jednotlivých kousků můžeme polít roztavenou čokoládou. Je to velmi jednoduché a rychlé na přípravu, ale hlavně moc dobré. Já jsem např. z této hmoty připravila i chutné poháry.

Zveřejněno 5. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohová dobrota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nx4D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohová dobrota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nx4D

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:yes:

Tahle dobrota tu na mě kouká z náhodných receptů a mě se moc líbí. Jako vychlazený pohár přijde v horkých dnech vhod:-p:yes:, ukládám do oblíbených.

vyzerá to mňam :-p dávam do oblúbených a určite čoskoro vyskúšam u nás letí všetko sladké :-)

:yes: Rychlé, zdravé:-)), u dětí oblíbené.

Beetty:-)další z pěkných foteček,velmi lákajících k ochutnání.A ještě k tomu rychlý a určitě i dobrý recept.Brzy vyzkouším na mé dětské smečce a dám vědět;-):-D.Zatím to jistí oblíbené:-)

Tématické fráze:
rychlé dobroty, rychlá dobrota, tvarohová buchta s ovocem, dobroty s tvarohem, rychlé dezerty, tvarohová, babicovy dobroty tvarohové buchty, dobroty z piškotů, zdravá tvarohová buchta, tvarohovy pribinacek, lehká tvarohová buchta, dobroty z pohanky, tvarohová buchta rychlá, tvarohový dezert s ovocem, tvarohove pecaky, jednoduché dezerty, dobrota s tvarohem, tvarohový dezert s čokoládou, rychly tvarohovy dezert, rychla dobrota z tvarohu

Suroviny:
mléko, pudink vanilkový, tvaroh kostka, cukr, cukr vanilkový, ovoce

Přidat fotografie receptu