Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 544 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 370,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené těstovinové kuřecí "rizoto"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w4x
Moje poznámka
Zapečené těstovinové kuřecí "rizoto"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w4x
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 53 minutami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 6 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečené kuře s těstovinami,
kuře pečené s těstovinami,
presolene rizoto,
zapečené kuře s těstovinami,
zapečene kuřeci s testovinami,
kuřecí rizoto,
těstoviny recepty,
zapečené kuře na smetaně s těstovinou,
kuře zapečene s těstovinami,
kureci zapecene s testovinami,
zapečené těstoviny,
těstovinová rýže zapečená,
zapecena testovinova ryze,
zapekane rizoto,
zapekane kureci rizoto,
rizoto z peceneho kurete,
těstovinová rýže recepty,
rizoto recept,
za pečené testoviny,
kuře recepty
Suroviny:
kuře,
rýže těstovinová,
směs zeleninová mražená,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (8)