Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 802 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,37 g |
Tuky | 109,77 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 456 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 42,77 g |
Postup přípravy
Podáváme s opečenými bramborami.
Zveřejněno 24. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkzw
Moje poznámka
Krkovička po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkzw
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po znojemsku,
vepřové plátky po znojemsku,
vepřový plátek po znojemsku,
vepřové maso po znojemsku,
vepřová krkovička,
krkovicka,
recepty z krkovičky,
hovězí krkovice,
co udělat z krkovičky,
veprova krkovicka recepty,
krkovička recepty,
hovězí krkovice recept,
hovězí po znojemsku,
po znojemsku,
maso po znojemsku,
vepřová krkovice po znojemsku,
vepřová po znojemsku,
co udělat s krkovičky,
roštěná z krkovičky,
hovězí krkovice recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej,
smetana na vaření,
okurky sterilované,
cibule,
mouka hladká,
vývar,
voda
Komentáře (23)