Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,19 g |
Tuky | 34,65 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo, na něj dáme na tenká kolečka nakrájený pórek, oloupané na plátky nakrájené žampióny a osmažíme. Přisypeme lžíci mouky, znovu osmažíme a zalijeme vývarem.
Krok 2: Přidáme na kostičky nakrájené maso, brambory a oloupané a pokrájené rajče. Uvedeme do varu, ztlumíme a na mírném ohni vaříme 15 minut.
Krok 3: Potom přidáme hrst drobných těstovin, zalijeme smetanou a za občasného míchání necháme povařit. Dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychtářská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR25
Moje poznámka
Rychtářská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR25
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 16 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
rychtářské maso,
rychtářská pochoutka,
rychtářské brambory,
rychtářské těstoviny,
rychtářský guláš,
rychtárská polívka,
recept na rychtářskou polévku,
rychtářská kotleta,
rychtářská pochoutky,
rychtarsky vyvar,
rychrarska polevka,
rychtářská kuřecí polévka,
recept na rychtářské maso,
nej polévky,
vývar s nudlema,
rychtarskapolevka,
rychttářská polévka,
rychtářská maso recepty,
recept na rychlou rychtářskou polévku,
polévka-rychtářska
Suroviny:
vývar drůbeží,
prsa kuřecí,
brambory,
máslo,
pórek,
smetana,
mouka hladká,
těstoviny,
sůl,
pepř,
rajče
Komentáře (10)