Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 930 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,86 g |
Tuky | 42,85 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 312 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 47,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
FRIKO z jižních Čech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpol
Moje poznámka
FRIKO z jižních Čech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpol
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 9 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 11 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 7 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 7 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 8 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 8 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 8 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 8 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 9 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 9 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 9 hodinami
Tématické fráze:
friko,
friko recept,
polévka friko,
jihočeské friko,
friko polévka,
recept na friko,
friko recepty,
recept friko,
recepty z jižních čech,
fryko,
převařenky,
recepty friko,
zablafunky,
frigo polévka,
jihočeské kyselo,
fryko recept,
kahuda recept,
houbove friko,
friko-recept,
frigo recept
Suroviny:
brambory,
vejce,
smetana,
mouka hladká,
mléko,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
ocet,
bobkový list,
sůl,
cukr,
houby čerstvé,
kopr,
kmín celý
Komentáře (23)