Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 439 kJ / 6 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 524,39 g |
| Tuky | 390,98 g |
| Vláknina | 50,83 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 5,83 g |
| Sůl | 13,58 g |
| Sacharidy | 63,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční voňavé vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRnE
Moje poznámka
Sváteční voňavé vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRnE
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 19 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
sváteční vepřová pečeně,
pečená vepřová hlava,
sváteční vepřové maso,
apetit recept na karlovarský knedlík,
vepřova hlava pečena,
sváteční vepřová roláda,
sváteční menu z vepřového masa,
sváteční pečeně,
vepřová pečeně apetit,
vepřové s karlovarský knedlík,
vonavé vepřová pečeně,
pečene maso na oslavu,
svateční recepty z vepřového masa,
sváteční recepty z masa,
sváteční recepty,
recepty apetit karlovarský knedlík,
recept na svateční maso recepty,
krkovice svatečni,
recept na sváteční pečeni,
pečené vepřové karlovarský knedlík
Suroviny:
plec vepřová,
česnek,
olej olivový,
šťáva citronová,
semínka fenyklová,
dobromysl,
cibule šalotka,
celer,
slanina anglická,
víno červené suché,
sůl,
pepř
Komentáře (22)
Karlovarský knedlík by mi chutil k tomu.
Jinak jsem samozřejmě moc ráda, šíření dobrých věcí podporuju
Aha, omlouvám se za tykání, já nevěděla
Jarko