Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 009 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,68 g |
Tuky | 34,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar s knedlíčky z uzeného jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y599
Moje poznámka
Uzený vývar s knedlíčky z uzeného jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y599
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 16 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
uzený vývar,
polévka z uzeného jazyka,
uzený vývar recept,
polévka z uzeného jazyku,
jak dlouho vařit uzený jazyk,
uzene jazyky,
jak dlouho se vaří hovězí uzený jazyk,
uzený hovězí jazyk,
nejlepší uzený hovězí jazyk,
jak dlouho se vaří uzený jazyk,
uzený jazyk,
jak se vaří uzený vývar,
knedlíčky z uzeného masa,
silný uzený vývar,
polévka uzený vývar,
recepty uzený vývar,
uzený jazyk polévka,
uzený vávar,
jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk,
hovězí jazyk vývar
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
vejce,
brambory,
nať petrželová,
libeček,
strouhanka,
vývar s uzeného jazyka,
sůl,
pepř
Komentáře (9)