Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 009 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,68 g |
Tuky | 34,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar s knedlíčky z uzeného jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y599
Moje poznámka
Uzený vývar s knedlíčky z uzeného jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y599
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 10 minutami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 3 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzený vývar,
polévka z uzeného jazyka,
uzený vývar recept,
polévka z uzeného jazyku,
jak dlouho vařit uzený jazyk,
uzene jazyky,
jak dlouho se vaří hovězí uzený jazyk,
uzený hovězí jazyk,
nejlepší uzený hovězí jazyk,
jak dlouho se vaří uzený jazyk,
uzený jazyk,
jak se vaří uzený vývar,
knedlíčky z uzeného masa,
silný uzený vývar,
polévka uzený vývar,
recepty uzený vývar,
uzený jazyk polévka,
uzený vávar,
jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk,
hovězí jazyk vývar
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
vejce,
brambory,
nať petrželová,
libeček,
strouhanka,
vývar s uzeného jazyka,
sůl,
pepř
Komentáře (9)