Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,73 g |
Tuky | 26,42 g |
Vláknina | 15,03 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 100,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá pánev v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRR1
Moje poznámka
Ohnivá pánev v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRR1
Nejnovější recepty
Ředkvičkový salát
Přidáno před 9 minutami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 34 minutami
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 46 minutami
Linecký tvarohový koláč s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Krémová květáková polévka se smetanou, sytá a lehce pikantní
Přidáno před 3 hodinami
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 4 minutami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 30 minutami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 41 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 46 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 2 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 4 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 5 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
ohnivé maso v bramboráku,
ohniva kapka,
omáčka k bramborákům,
ohnivá játra,
kuřecí ohnivé maso,
recept na plněný bramborák s kuřecí játrou,
ohnive maso s bramborakem,
co k bramborakum,
bramboráky s fazolemi,
omáčka k bramboráku,
bramborák na pánvi,
pánve na bramboráky,
bramboráky z ohnivkou,
bramborák s fazolemi,
co.k.bramborakum,
ohnivé maso na bramboráky,
neco k bramboraku,
omáčky k bramborákům,
ohnivé maso,
ohnive maso z drubeži jatry
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
lečo,
kapie sterilovaná,
okurky sterilované,
omáčka sojová,
koření chilli,
kečup ostrý,
pepř,
sůl,
olej,
brambory,
majoránka,
pepř,
sůl,
vejce,
kmín celý,
mouka hladká,
olej
Komentáře (29)