Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,96 g |
| Tuky | 0,87 g |
| Vláknina | 21,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 65,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVm7
Moje poznámka
Hovězí plátky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVm7
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na černém pivu,
jak srazit hořkost omáčky,
hovězí maso recepty,
hořkost omáčky,
hořkost v omáčce,
čím srazit hořkost,
hořkost cibule,
jak srazit horkost,
hořkost guláše,
hořká omáčka,
hovězí zadní recept,
jak srazit hořkost v jídle,
jak srazit pepř,
čím srazit hořkost guláše,
hovězí zadní recepty,
jak srazit horkost jidla,
jak srazit hořkost v omáčce,
hovězí na černém pivě,
jak srazit horkost gulase,
hovězí plátky v troubě
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
petržel,
česnek,
cibule,
pepř,
sůl,
koření nové koření,
bobkový list,
pivo černé
Komentáře (15)
Ona ta výsledná chuť byla opravdu výborná, mrkev určitě udělala své, i ten cukr a bujon...fakt doporučuji
Malé úpravy zde vloženému oproti receptu:
Použila jsem hovězí kližku nakrájenou na kostky (jako na guláš), vynechala jsem česnek a petržel, po orestování mrkve (8ks) a cibule (1ks) jsem přidala kostky masa, zprudka nechala maso zatáhnout, zaprášila moukou (2 lžíce) a zalila černým pivem (2x0,5l Krušovice), přidala masox (kostku), bobkový list (5ks), tymián (1 lžička), cukr (1 lžička), sůl, krátce povařila a poté pekla přikryté v troubě 2hod. na 160°C (a odešla jsem k holiči, takže žádné hlídání a míchání
Výsledek: vynikající, žádná hořkost, jen lehká chuť a vůně piva, tymiánu a mrkve doplněná křehkými a šťavnatými kousky masa...už chápu kolegův zasněný výraz
přidávám bod
Nebo je to taky otázka chuti, co mě nepřipadá hořké, může připadat hořké jinému :)
Také mi jinak pivní omáčka připadá hrozně hořká a nechutná nám.