Koláč z kynutého těsta s revení
Řapíky listů reveně kadeřavé známe pod názvem rebarbora a používáme je do moučníků, knedlíků a zavařenin. Tentokrát z nich připravíme kynutý koláč posypaný drobenkou, kterou ochutíme trochou skořice.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Moje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 11 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno před 15 hodinami
Halušky s peperonatou
Přidáno před 17 hodinami
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno před 18 hodinami
Báč s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka po baskitsku
jarkane před 20 minutami
Bramborový salát s fazolemi
magdalenka před 50 minutami
Plněná pečená bageta
misaprikrylex před 1 hodinou
Kapustové těstoviny
Alibaba33 před 2 hodinami
Křehké máslové sušenky
marie.ledlova@email.cz před 11 hodinami
Moučník hrk, hrk
Kara Lane862 před 12 hodinami
Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Jarca071 před 12 hodinami
Cordon bleu - plněný řízek
Andyzvesnice před 13 hodinami
Kapr na bramborách.
Andyzvesnice před 13 hodinami
Těstoviny s mletým hovězím masem
Andyzvesnice před 13 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč,
kynuté koláče,
kynutý koláč s rebarborou,
kynutý koláč z domácí pekárny,
těsto na koláče z domácí pekárny,
testo na kolac,
kynutý koláč v pekárně,
těsto na koláče z pekárny,
těsto na koláč z domácí pekárny,
recept kynuté koláče,
kynuty kolač jako květina,
kynuty koláč z pekárny,
recepty kynute kolače,
těsto na koláč z pekárny,
testo na kolace,
pletený čokoládový koláč,
kynuty jablečný koláč,
kynutý koláč květina,
domácí koláče kynuté,
kynute kolace z domaci pekarny
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr písek,
mléko,
mouka sojová,
vejce,
tuk,
tuk,
rebarbora,
mouka polohrubá,
tuk rostlinný,
cukr písek,
skořice mletá
Komentáře (5)