Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,10 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 16,04 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Moje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 9 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 9 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 4 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 8 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 8 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 10 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 10 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit guláš,
gulas pro 30 osob,
čím zjemnit gulaš,
jak zahustit guláš,
gulas pro 40 osob,
anna remková životopis,
anna remková životopis,
barmský guláš,
cim zahustim gulas,
jak zjemnit hovězí gulas,
recept guláš pro 40 osob,
hornacky gulas,
gulaš z kližky na způsob divočiny,
vhodné maso na guláš,
balkansky guláš,
horniacký guláš,
dort hornický,
hovezi gulas pro 40 osob,
hornický vepřový guláš,
lahůdkový guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
pažitka,
máslo,
houby,
paprika čerstvá červená,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
klobása ostravská,
rajče,
kmín celý,
sůl,
vývar hovězí,
olej
Komentáře (55)