Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,10 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 16,04 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Moje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 1 hodinou
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 3 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 6 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 6 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 6 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 8 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 12 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 16 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit guláš,
gulas pro 30 osob,
čím zjemnit gulaš,
jak zahustit guláš,
gulas pro 40 osob,
anna remková životopis,
anna remková životopis,
barmský guláš,
cim zahustim gulas,
jak zjemnit hovězí gulas,
recept guláš pro 40 osob,
hornacky gulas,
gulaš z kližky na způsob divočiny,
vhodné maso na guláš,
balkansky guláš,
horniacký guláš,
dort hornický,
hovezi gulas pro 40 osob,
hornický vepřový guláš,
lahůdkový guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
pažitka,
máslo,
houby,
paprika čerstvá červená,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
klobása ostravská,
rajče,
kmín celý,
sůl,
vývar hovězí,
olej
Komentáře (55)