Suroviny pro 1
6 porcí
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 616 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,31 g |
Tuky | 41,58 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 41,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dády roštěná na česneku v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVxB
Moje poznámka
Dády roštěná na česneku v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVxB
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 16 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 7 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 8 minutami
Mazanec
Creativewoman před 42 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 59 minutami
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 1 hodinou
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 13 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 14 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
roštěnky v tlakovém hrnci,
hovezi v tlakovem hrnci,
roštěná v papiňáku,
červená řepa recepty dle dády patrasové,
roštěná omáčka,
hovězí plátky v tlakovém hrnci,
hov.roštěná,
hovězí na česneku v papiňáku,
hovězí roštěná v papiňáku,
hovezi maso v tlakovem hrnci,
hovězí roštěnky v tlakovém hrnci,
recepty v tlakovém hrnci,
roštěnky v papiňáku,
těstovinový salát dády patrasové,
roštěná recept,
hov. roštěná recepty,
nejlepší roštěná,
rostena z papinaku,
tlakovy hrnec recepty,
červená řepa podle dády patrasové
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
kmín mletý,
vývar masový,
česnek,
hořčice,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
voda
Komentáře (10)