Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,10 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 16,04 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Moje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Andělská čokoláda
Přidáno před 4 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 21 minutami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 2 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 2 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 15 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 16 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 16 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 17 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit guláš,
gulas pro 30 osob,
čím zjemnit gulaš,
jak zahustit guláš,
gulas pro 40 osob,
anna remková životopis,
anna remková životopis,
barmský guláš,
cim zahustim gulas,
jak zjemnit hovězí gulas,
recept guláš pro 40 osob,
hornacky gulas,
gulaš z kližky na způsob divočiny,
vhodné maso na guláš,
balkansky guláš,
horniacký guláš,
dort hornický,
hovezi gulas pro 40 osob,
hornický vepřový guláš,
lahůdkový guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
pažitka,
máslo,
houby,
paprika čerstvá červená,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
klobása ostravská,
rajče,
kmín celý,
sůl,
vývar hovězí,
olej
Komentáře (55)