Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 872 kJ / 3 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 405,00 g |
| Tuky | 107,59 g |
| Vláknina | 50,89 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,78 g |
| Sacharidy | 98,56 g |
Postup přípravy
Sójovové kostky zalejeme horkým vývarem, který jsme si připravili z 500 ml vody a bujónu. Necháme asi 10 minut nabobtnat, ocedíme, trochu vymačkáme a společně s játry pomeleme. Přidáme prolisovaný česnek, koření, petrželku, osolíme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Necháme asi 5 minut odpočinout, tvarujeme knedlíčky, které vhazujeme do vařícího vývaru z kostí. Krok 4: Knedlíčky můžeme taky protlačovat do vývaru přes cedník na halušky.
Zveřejněno 16. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Moje poznámka
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
navod na jatrove knedlicky,
játrové knedlíčky do polévky,
vepřové játrové knedlíčky do polévky,
vepřové játrovými knedlíčky,
knedlíčková polévka z vepřových kostí,
jatrove knedlicky do polivky,
polévka z kostí s játrovými knedlíčky,
500 g jatrove knedlicky do polevky,
500 g recept na játrové knedlíčky do polévky,
játrové knedlíčky 250g jater,
játrové knedlíčky doba varu,
návod na přípravu játrových knedlíčků,
polévka s kostí s játrovými knedlíčky,
sojove kost v polevce,
vývar z kostí s knedlíčky,
kde koupit kosti,
vývar z kostí doba
Suroviny:
kost hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
paprika čerstvá červená,
libeček,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
petrželka zelená,
játra hovězí,
kostky sojové,
bujon kuřecí,
česnek,
vejce,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
strouhanka,
petrželka zelená,
nudle
Komentáře (11)
Podobně dělám, jen používám vlastní vývar, a do knedlíčků přidám i libeček
Jani díky