Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivana79 Ivana79

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 346 kJ /
1 517 kcal
Bílkoviny37,95 g
Tuky65,21 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 411 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy187,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenú repu a zemiaky v šupke uvaríme, ošúpeme a pokrájame na plátky, (alebo dáme zaváranú z pohára). Krok 2: Zmiešame olej, ocot, med, chren, soľ a korenie a pridáme cibuľu posekanú nadrobno. Do misy dáme repu, zemiaky, vajíčka a mladé špenátové listy a prelejeme dressingom. Krok 3: Podávame s pečivom.

Zveřejněno 30. 4. 2011

Poznámka autorky Ivana79

V pôvodnom recepte sa mali pridať ešte fenyklové semienka, ja som ich nedávala. Použila som mladú cibuľku a namiesto špenátu sa môže dať šalát, rukola, čakanka, púpava a pod.,proste niečo zelené, čo kto má rád :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZnK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZnK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bramborový salát s červenou řepou, salát s červenou řepou, bramborovy salat s repou, zeleninový salát s červenou řepou, lehký bramborový salát, zeleninové saláty s červenou řepou, lehké recepty, zeleninový salát se špenátem, bramborovýsalát s červenou řepou, salaty s červenou řepou, salat s repou, špenátový salát s červenou řepou, bramborový salát z červenou řepou, recept na lehký bramborový salát s cibulí, fenyklový salát s červenou řepou, lehký bramborový salat se zeleninou, lehky bramborový salát recept, bejby špenát recept, těstoviny se špenátem a repou, jarni salat s cervenou repou

Suroviny:
řepa červená, brambory, špenát, vejce, cibule, med, olej olivový, ocet vinný, pepř, sůl, křen

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu