Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta tří chutí

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 415 kJ /
3 684 kcal
Bílkoviny109,86 g
Tuky88,88 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 781 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy597,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si vyšleháme bílky do hustého sněhu. Žloutky vyšleháme do husté pěny s cukrem a Herou, kterou jsme nechali stát při pokojové teplotě. Krok 2: Pomalu přidáváme vlažné mléko smíchané s medem, sklenici kefíru, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh, který jsme si ušlehali jako první. Krok 3: Těsto rozdělíme na 3 díly a do každého přimícháme jinou příchuť. Každé těsto jsem dala do jiné formy takže jsem měla slona s příchutí granka a mandlí, srdíčko s citrónovou příchutí a alginátovým ovocem a kokosovou kytku s kakaem.

Zveřejněno 3. 5. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta tří chutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PMOl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta tří chutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PMOl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (36)

Děvčata :-K, jak vidno, jaro na vás opravdu už sedlo ;-), bez ohledu na počasí, jak rozprava o "guličkách" značí, každá to nějak zaonačí, ale všechny víme, o co go, proto je tu veselo. Je vidět, jak málo stačí a hnedle je život veselejší :-D:-D Já používám také kandované ovoce a nebo si nechám koupit všelijaké ve zdravěnce, mango, ananas a papáju, ale to bohužel doma dlouho nevydrží, to bych musela mít pod zámkem, stejně jako ostatní věci, např. čokolády margot nebo kaštany, vše mi mlsouni zlikvidují a pak dělají, že o tom neví. Ale Hani, receptík je to pěkný a já to vše i s gulkami určitě vyzkouším. ;-):-):-p:-K a posílám 14. bodík.

super buchta:yes:super recept:yes:a komentáře to nemá chybu:-D:-Dkam se hrabe Dikobraz:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes: Bod letí nejen za prima nápad a určo mňam buchtičku,ale i za gule.:-D:-D:-D

srettka:
hanahcotton:

:-D:-D:yes::yes: Holky, vaše dnešní komentáře nemají chybu:-))

tak to třeba i rumbakoule:-))...nebo radši rum a pak ty koule?:-D
každopádně já nic proti těm želatinovým ozdůbkám nemám.dokonce jsem je i očuchala, jak jsem dorazila dom, teď je i s prominutím žeru a je to v poho, takže klidně užívejte kulky dle libosti:-p;-)

srettka::-)):-)):-))mezi,algi,hnátové nebo nátové,hlavně,že si rozumíme:-8:-D:-D:-D:yes:

jak pravila senky?? mezihnátové?? do buchty??:-O ééé do moučníkového korpusu...uf, to ale znělo zavádějícně:-8 to je na deset otčenášů:-8 a :-* to ty gule natura? nebo opracované škrabkou gillet?? kdybych do toho šla, abych nic neopoměla:-8:-D

ten sloník je :yes: ;-)+11:yes:

hanahcotton:Haňulko a o tom to právě je,číst vtipné,trefné a k věci komentáře,je lepší než deset doktorů:-D:-D:yes:

senky:taky kolikrát kroutím hlavou, jaká se strhne debata kvůli pár slovíčkům :yes::yes: .Ale asi je to dobře, že bereme život takto s humorem...je to přece jen lepší, než se na sebe škaredit ;-)

Ono to chce někdy jenom nápad:-O:-D,ale když mě nenapad,no;-)

Řehtám se jak kůň,co jsem si Vás otevřela:-)):-)),ještě,aby to tak byly mezihnátové ......:-D:-D:-D

rebeka:jj jsou to formy Klausovky, abychom se moc nepřežírali a nemuseli si pak utahovat opasky :-D:-D:-D:-D:-D

hanahcotton::-D:-D:-Dty jsi mi taky algihnát:-D:-D:-D:-Dse z tebe picnu:-D:-D:-D
já mám algiho hnáty taky ráda..někdy je žužlu jen tak,bez dortu:-8;-):-D

hanahcotton:Mr.Bavlnka se mááá:yes::-8beztak tu návště odvolal sám,aby na něho víc zbylo:-D:-D no a nejsou to formy Klausovky..nebo ty děcké,na písek:-D:-?:-?

srettka:a tak to já ty alginátové kuličky taky budu bránit zuby-nehty:yes::yes:......
i když už jsem slyšela takový komentář od jednoho dítěte - ,,teto a nemusím jíst z dortu ty ožužlané kuličky???":-D:-D

rebeka:no měla přijít návštěva, ale nepřišla, tak to bude muset všechno sníst pan Bavlnka :-D:-D ale ty formy nejsou velké, takže od každé chutě je opravdu jen kousek...myslím, že do zítřka to zvládne a ke konci týdne už se bude ptát po sladkém :-D:-D

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
buchta z ničeho, buchta z granka, buchta bez vajec, buchta ze tří surovin, recepty.cz děcké dorty, buchta klausovka, buchta bez mleka, buchta ze tří ingrediencí, tri barevna buchta, buchta s medem, pečení tři buchet, buchta ze tří mlék, alginátové kuličky, buchta ze tří vajec, kreslené obrázky kuchařů, 3 barevna buchta, buchta tří mlék, buchta tři mleko, klausovka buchta, koláč klausovka

Suroviny:
mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, tuk hera, cukr moučkový, mléko, med, kefír, kakao granko, lupínky mandlové, kůra citronová, alginátové ovoce, kokos, kakao

Přidat fotografie receptu