Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 465 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,19 g |
Tuky | 22,96 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 729 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 28,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celero-zázvorové hovězí na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEPB
Moje poznámka
Celero-zázvorové hovězí na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEPB
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 16 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 4 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 5 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 9 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na smetaně,
hovězí vemínko recepty,
hovezi veminko,
hovězí vemínko recept,
hovězí kříž,
hovězí z kříže,
hovězí přední na smetaně,
hovězí na smetaně,zázvoru,
hovězí přední recepty,
zázvor a svíčková,
hovězí maso recepty,
hovězí na zázvoru,
hovezi maso na zazvoru recepty,
hovezí na divoko,
hovězí maso přední recepty,
hovězí přední na celeru a zázvoru,
hovězí se zázvorem,
kalíšek smetany,
recepty z veminka,
hovezi na zazvoru se smetanou
Suroviny:
svíčková falešná,
zázvor čerstvý,
celer,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
olej,
máslo,
cibule,
bujón hovězí,
solamyl,
smetana
Komentáře (15)