Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 618 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,04 g |
Tuky | 157,93 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 596,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Moje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 4 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 7 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Tématické fráze:
jahodové řezy,
řezy na plech,
řezy s jahodami,
jahodové recepty,
jahodové řezy se zakysanou smetanou,
jahodové řezy se želatinou,
jahodové řezy recepty,
jahodová buchta se želatinou,
jahodový řez,
jahodové moučníky,
jahodový řezy,
jahodové řezy s želatinou,
sváteční jahodové řezy,
buchta s jahodami a zakysanou smetanou,
řezy se želatinou,
nejlepsi jahodove rezy,
recepty na nejlepší jahodové řezy,
jahodová buchta s želatinou,
jahodové řezy se smetanou,
buchta s jahodami a zelatinou
Suroviny:
vejce,
cukr,
mléko,
olej,
mouka polohrubá,
jahody,
pudink jahodový,
smetana zakysaná,
želatina
Komentáře (7)