Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 807 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
Tuky | 1,29 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s krupicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QA1G
Moje poznámka
Zeleninová polévka s krupicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QA1G
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 6 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s krupicí,
zahuštění polévky krupicí,
zahuštění krupici,
zeleninová polévka s krupicí a vejci,
zeleninová polévka,
jak zahustit polévku krupicí,
zeleninova polevka na masle,
polevka s krupici,
zeleninová polévka s krupičkou,
zelinova polevka,
zeleninova polevka zahustena krupici,
polevka zahustena krupici,
zeleninová polévka s krupicí3,
jak zahustit krupicí,
polévky recepty,
jak zahustit polévku,
zeleninová polévka recept,
zahuštování krupici,
polévka zeleninová s krupicí,
jak zahustit polevku krupici?
Suroviny:
mrkev,
celer,
nať petrželová,
kedlubna,
hrášek,
květák,
máslo,
masox,
sůl,
pepř,
vejce,
libeček,
máslo,
mouka hladká,
krupička
Komentáře (4)