Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,74 g |
| Tuky | 3,51 g |
| Vláknina | 46,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 86,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: V šupke uvarené zemiaky ošúpeme a narežeme na kocky. Špekačky narežeme na kocky.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibuľu. Pridáme fazuľky, pretlak, soľ, korenie.
Krok 3: Podlejeme vodou a dusíme 10 - 15 minút. Potom pridáme zemiaky, vložíme narezané špekačky a necháme 5 minút povariť. Podávame s chlebom.
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Moje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 13 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 33 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 54 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
buřtový guláš,
fazolkový guláš,
patizon recepty,
gulášové recepty,
receptl na burtovy gulas,
recepty buřtový guláš,
fazolkovy na paprice,
burtovy gular,
recept na buřtový fazolový guláš,
guláš recept,
recepty -bramborový guláš-buřtový,
gulaš buřtový,
fazolková guláš
Suroviny:
fazolky zelené,
česnek,
cibule,
protlak rajčatový,
olej,
pepř,
sůl,
brambory,
špekáček
Komentáře (6)