Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 838 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,41 g |
Tuky | 105,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřový bok si nakrájíme podél kosti na kousky, dáme do hrnce s vodou (maso by mělo být ponořené). Ppřidáme pepř, bobkový list, sůl a nové koření a vaříme na mírném ohni asi hodinku a půl.
Krok 2: Po uvaření dáme maso do velké mísy s marinádou, kterou jsme si připravili z piva, oleje, prolisovaného česneku a koření, promícháme a necháme hodinku odležet.
Krok 3: Troubu si rozehřejeme na 180°C, maso přendáme i s marinádou do pekáčku a pečeme asi 15 minut z každé strany. Průběžně potíráme šťávou.
Zveřejněno 22. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka z Kolkovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAL5
Moje poznámka
Žebírka z Kolkovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAL5
Nejnovější recepty
Celerové lasagne
Přidáno před 2 hodinami
Dýňovo-čočkové pyré s grilovaným tofu a sýrem halloumi
Přidáno před 3 hodinami
Masové koule plněné bramborem - nejen na výlet
Přidáno před 4 hodinami
Koblihy z trouby I
Přidáno před 16 hodinami
Kefírová bublanina
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečené červené řepy I
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tříkrálový koláč zpestří svátek Tří králů: Kdo v něm najde figurku, bude mít celý příští rok štěstí
Tereza z Peče celá země poradila, co se zbylou vánočkou: Zapečte ji se smetanou, krásně voní a zvládne to každý, říká
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Daj.k.a před 44 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Daniel_The_Silent před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Emily76 před 1 hodinou
Kuřecí Cordon Bleu
Moanka před 3 hodinami
Asijské taštičky WON TON
Hanes před 5 hodinami
Králík s vepřovými výpečky na černém pivu
Sahula před 12 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Skrabi před 14 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
Tonja před 15 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Bumbikm před 15 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
PetrKaspar před 16 hodinami
Tématické fráze:
zebra z kolkovny,
vepřový bok s kostí recepty,
vepřovy žebirka na pivu,
koření na žebírka,
zebirka recept,
žebírka,
žebírko na pive,
recept na žebírka,
pečená žebírka na obíračku,
žebra kolkovna,
vepřový bok s kostí recept,
recepty obíračka,
vepřová žebra kolkovna,
vepřová žebírka kolkovna,
veprovy bok bez kosti recept,
veprova obiracka,
vepřové žebírka v pikantní marinádě,
veprovy zebirka,
když je.ridka marinada,
marináda na obíračku
Suroviny:
žebra vepřová,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl,
voda,
pivo světlé,
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření oregáno,
rozmarýn,
chilli,
med,
sůl
Komentáře (29)