Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: asi 6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 017 kJ /
482 kcal
Bílkoviny18,28 g
Tuky1,39 g
Vláknina44,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,12 g
Sůl15,10 g
Sacharidy93,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistíme si zeleninu, cibuli, česnek, opláchneme si natě a maso. Do velkého hrnce dáme vařit vodu, přidáme kuřecí skelety, kachní droby, všechno koření, natě, sůl. Krok 2: Když se polévka začne vařit, stáhneme plyn a pomalu necháme táhnout. Asi po 2 hodinách přidáme zeleninu. Krok 3: Po 3 hodinách vyndáme skeletzy a droby, zeleninu, vývar přecedíme přes jemné sítko a dáme zpět vařit, skelety obereme a maso a droby nakrájíme na kousky, dáme do vývaru. Krok 4: Zeleninu také nakrájíme ne kousky a dáme taky zpět do vývaru, přidáme kostku slepičího bujonu, krátce povaříme a je hotovo. Po vypnutí polévky ještě přidáme nadrobno nasekané listy libečku, celeru a petrželky.

Zveřejněno 24. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R8wR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R8wR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-p:yes:

1974andrea:taky dávám zavéřky,ale bylo tam dost masa tak jsem nechala bez zavářky.:-*

Ještě bych tam dala nějakou zavářku,máme nejraději domácí nudličky. Dělám vývary hodně často,děti je milují a manžel zase husťačky;-):yes:

Tématické fráze:
kachní vývar, kachní polévka ze skeletu, polévka z kuřecích drobu, jak dlouho vařit kuřecí vývar, polévka z kuřecích skeletů, kachní droby recept, kachni polevka z drobu, kuřecí polevka z drobu, kachní droby, vývar kachní, kachní vývar z kostí, kachní vývar recept, kuřecí vývar pro děti, polévka z kachního skeletu, recept kachni vyvar, polévka s kuřecích drobu, polevka ze skeletu, jak dlouho vařit vývar, polevka z kuřeciho skeletu, jak udelat polevku z kurecich drobu

Suroviny:
skelet kuřecí, krk kachní, voda, sůl, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, šalvěj, mrkev, petrželka kořenová, celer, libeček, celer, cibule, česnek, bujón slepičí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu