Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 590 kJ / 1 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,88 g |
| Tuky | 10,06 g |
| Vláknina | 15,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 365,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRp
Moje poznámka
Chleba s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRp
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 17 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 37 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
chleba recept,
recept chleba,
jak upéct chleba,
recept na chleba,
chléb bez hnětení ze sušených kvasnic,
chleb recept,
chleba bez hnětení ze sušených kvasnic,
domácí chléb ze sušených kvasnic,
domácí chléb bez hnětení peču rovnou dva,
domácí chléb pečený v kastrolu,
chleba ze sušených kvasnic,
kořenový chléb,
chleba recepty,
chleba recpt,
hruškův chleba,
domácí chleba ze sušených kvasnic,
recepty na chleba,
recepty chleba,
domácí chléb recept z kvasnic,
recept chléb
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
voda,
sůl,
droždí sušené,
mouka
Komentáře (60)
recept pro bezlepkový chléb je jiný. Bezlepková mouka se chová jinak než normální mouka, proto se tam přidává např. Xantalová guma (tak nějak se to jmenuje, nebo ještě jeden přípravek, je lepší se zeptat ve zdravé výživě). Ne jsem pekl jablečný koláč a bylo u něj napsáno- pro bezlepkovou variantu použít 2xtolik droždí nebo prášku do pečiva. Koláč byl výborný.
Jelikož se mi rozbil foťák a čekám na nový, nemůžu vyfotit, ovšem budu ho péct často, tak ho někdy zvěčním
Z roznych dovodov som chlieb v DP prestala piect uplne. Niezeby som ju prestala vyuzivat..to ani nahodou...cathleenine recepty na pecivo su pre mna jedinecne a stale sa v nich prehrabujem a podlna nich peciem.
Ale chlieb.....to je ina vec a hella ty si u mna vizionarka
mno,nejpozději zítra zadělám,až koupím sušené droždí
Hello, děkuji za skvělý recept!!!
Chlebík mi nic moc nevykynul :( a po 30 min v troubě byl uplně měkký :( Peču z bezlepkové mouky. Může to být tím? Jak moc se takový chleba propracovává? Závisí vykynutí na propracování?
Skoro stejně dělám špaldový chleba a ten je mnohem větší a lepší. Tak nevim :( Asi něco dělám špatně
Doufám, že se nebudete zlobit, opravdu jsem si to nevšimla. Zdraví Lída