Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrový salát

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Antik10 Antik10

Náročný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 662 kJ /
1 114 kcal
Bílkoviny84,17 g
Tuky81,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 5,27 g
Sůl13,50 g
Sacharidy10,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýry nakrájíme na kostičky a přidáme olivový olej, vinný ocet, bylinky (bazalka, pažitka) a jednu pokrájenou cibuli. Vše smícháme a ochutíme pepřem a tzatziky kořením. Krok 2: Necháme pár hodin proležet v lednici, nejlépe do druhého dne. Krok 3: Pak směs klademe na listy ledového salátu a podáváme s čerstvě upečenou bylinkovou bagetkou. Krok 4: Předpečenou bagetu podélně rozřízneme, potřeme připraveným bylinkovým máslem a dáme dopéct do trouby.

Zveřejněno 10. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYWr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYWr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Mozarellu som nemala,ale aj tak to bolo super:-p:yes:Pridala som cesnak aj do šalátu a nechala som ho odležať 2 dni.Bola to fakt pochúťka:-*:-*

Výborný recept, díky za něj

:-pvyskúšam cez vikend ked bude doma rodinka+1:yes:

Anetko, výborné...:yes::-p Děkuji za recept a posílám fotky. :-)

:-p:yes::yes::-K

Antíku, to může být dobrý, jen koukám, že tzatziky koření nemáš v surovinách, jen v postupu, tak si to doplň. Dávám ti 3.bodík:yes:

Aneto, tak to musí být síla!:-p:yes:

Vyskúšam;-)Okrem hermelínu mám doma všetky syry.Bude to určite dobrota,už som raz podobný šalát robila:-p:yes:

Tématické fráze:
syrovy salat recept, sýrový salát, salat z eidamu, syrove salaty, sýrový salát recepty, eidam salát, vyborny syrovy salat, sýrový salát z eidamu, salát eidam, recept na syrovy salat, salát z eidamuí, salat z eidamu, salát sýrový, salát s eidamu, recept na syrovy salat, top recept na sýrový salát, recept sýrový salát, recept sýrový salát, sýrový salaty, sýrový salát s eidamu

Suroviny:
sýr mozzarella, sýr balkánský, sýr hermelín, sýr eidam, olej olivový, ocet vinný, pepř, bazalka čerstvá, pažitka, cibule bílá, salát listový, bageta, máslo, bylinky, česnek,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu