Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 807 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
Tuky | 1,29 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s krupicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QA1G
Moje poznámka
Zeleninová polévka s krupicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QA1G
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 20 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 8 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 8 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 8 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 9 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 10 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 11 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 11 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 13 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 15 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s krupicí,
zahuštění polévky krupicí,
zahuštění krupici,
zeleninová polévka s krupicí a vejci,
zeleninová polévka,
jak zahustit polévku krupicí,
zeleninova polevka na masle,
polevka s krupici,
zeleninová polévka s krupičkou,
zelinova polevka,
zeleninova polevka zahustena krupici,
polevka zahustena krupici,
zeleninová polévka s krupicí3,
jak zahustit krupicí,
polévky recepty,
jak zahustit polévku,
zeleninová polévka recept,
zahuštování krupici,
polévka zeleninová s krupicí,
jak zahustit polevku krupici?
Suroviny:
mrkev,
celer,
nať petrželová,
kedlubna,
hrášek,
květák,
máslo,
masox,
sůl,
pepř,
vejce,
libeček,
máslo,
mouka hladká,
krupička
Komentáře (4)