Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 461 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 11,08 g |
Vláknina | 0,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 1,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr a k němu něco navíc...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZXv
Moje poznámka
Marinovaný kapr a k němu něco navíc...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZXv
Nejnovější recepty
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 37 minutami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 1 hodinou
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 6 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční mazanec
Mili5 před 6 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 25 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 44 minutami
Valašské frgály
Hajcman před 52 minutami
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 1 hodinou
Slávky dušené na víně
sarki před 1 hodinou
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 1 hodinou
Mechový dort (se špenátem)
zuz.anka před 2 hodinami
Vločková kaše s jablíčky
marta117 před 2 hodinami
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 2 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
jak se filetuje kapr,
kapr recepty,
kapr marinovany,
něco z kapra,
marináda na kapra,
kapr kopr,
neco s kapra,
mrinovaný kapr do do trouby,
kapr na kopru,
se filetuje kapr,
kapr marinovany po sumavsku,
kapr na kopru recept,
kapr recept kopr,
z kapra neco,
recepty kapr marinovaný,
marinovane smažené ryby,
kapr marináda kopr,
marinovaný kapr v zakysané smetaně,
marinovaný kapr recept
Suroviny:
kapr,
mouka hladká,
olej,
houby,
celer řapíkatý,
víno bílé,
vývar rybí,
sůl,
omáčka sojová,
kopr,
olej,
Komentáře (10)