Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 522 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 5,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Moje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 52 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 39 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pizza z ovesných vloček,
pizza z vloček,
těsto na pizzu z ovesných vloček,
pizza s ovesnych vlocek,
ovesná pizza,
pizza z ovesných vloček bez mouky,
vločkové těsto na pizzu,
rajčatový základ na pizzu,
pizza s bílého jogurtu a vloček,
piza z ovesných vloček,
testo na pizzu z vlocek,
vločkové těsto,
pizza testo z ovesnych vlocek,
recepty z vloček,
těsto z ovesných vloček,
těsto na pizzu s ovesnych vlocek,
ovesné vločky pizza,
recept na pizzu z ovesných vloček,
piza z vloček,
pizza těsto z vlocek
Suroviny:
jogurt bílý,
vločky ovesné,
mouka polohrubá,
sůl,
prášek do pečiva,
vejce,
salám,
sýr,
zelenina,
protlak rajčatový,
koření
Komentáře (5)