Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,80 g |
Tuky | 16,52 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 895 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 28,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kapsa s kapustovo - libečkovou náplní - parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwAQ
Moje poznámka
Vepřová kapsa s kapustovo - libečkovou náplní - parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwAQ
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 7 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 37 minutami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 59 minutami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 1 hodinou
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 1 hodinou
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 1 hodinou
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 2 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 2 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 5 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuchařka pro parní hrnec,
parní hrnec kuchařka,
kucharka parni hrnec,
kapustovy privarek,
kuchařka na parni hrnec,
kuchařka pro parní hrnce,
recepty do parního hrnce,
parní hrnec recepty,
plátky z krkovičky v parním hrnci,
kuchařské knihy parního hrnce,
veprova krkovice v parnim hrnci,
kniha parní hrnce kuchařka,
vepřová kýta v parním hrnci,
jake pokrmy se daji pripravit v rimskem hrnci,
krkovice parni hrnec,
krkovice v parním hrnci,
náplně do vepřových kapes,
knihy kuchařky parní hrnec,
vepřové kapsa recepty,
vepřová pečeně v parním hrnci
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř bílý mletý,
cibule,
olej,
česnek,
libeček,
kapusta,
paprika sušená uzená,
sýr uzený,
voda,
máslo,
mouka hladká,
kapusta,
cibule,
slanina,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (8)