Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 9,40 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 46,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa mírně naklepeme, na krajích nařízneme, posypeme kořenící směsí a necháme hodinu odpočinout.
Krok 2: Na pánvi rozehřejem olej, maso zprudka opečeme, přidáme na proužky nakrájenou papriku, cibuli a česnek, kolečka klobásy, orestujeme, dáme kečup, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 3: Na závěr vmícháme jemně natrhané lístky bazalky a případně dochutíme solí.
Krok 4: Lišky očistíme, osolíme a podusíme je na másle doměkka. Protože lišky pouští celkem málo vody, trochu je můžeme podlít aby se nespálily. Dusíme je cca 15-20 minut.
Krok 5: Hotové lišky rozdělíme přímo na talíře na jednotlivé porce masa.
Krok 6: Podáváme s bramborem nebo s chlebem.
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička vesnického flamendra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7GK
Moje poznámka
Krkovička vesnického flamendra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7GK
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 6 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 33 minutami
Kuře na medu
Lubos74 před 4 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 4 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 5 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 13 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 17 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 18 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
flamendr,
flamendr recept,
krkovicka,
vesnický plátek,
flamendr recepty,
směs z krkovičky,
co je to flamendr,
kančí flamendr,
lišky recepty,
krkovička recepty,
vepřový flamendr,
krkovice nejlepší recepty,
jidlo flamendr,
směs s krkovičky,
luxusní krkovička,
recept na flamendra,
flamendr z vepřového masa,
flamendr pro 50 lidi,
krkovice recept,
flamendr z kančího masa
Suroviny:
krkovice vepřová,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
houby lišky,
klobása pikantní,
kečup sladký,
koření grilovací,
olej,
máslo,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (37)