Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 034 kJ / 2 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 319,29 g |
| Tuky | 66,43 g |
| Vláknina | 115,14 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 2,74 g |
| Sůl | 5,55 g |
| Sacharidy | 132,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Moje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
ropa vieja,
rop recepty,
kubánský dort recept,
ropa vieja recept,
staré recepty,
kubánská ropa vieja,
hovězí na kmíně,
recept ropa vieja,
kubánský dort,
ropa viecha,
kubánský řízek,
kubánské recepty,
římské šaty,
římský kmín recepty,
kubánské šaty,
kubánský dort-recept,
recept na kubansky dort,
sat starych rimanu,
kubánskej dort,
rop recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule sušená,
olej řepkový,
šťáva rajčatová,
bobkový list,
celer,
mrkev,
hrášek,
olivy,
římský kmín mletý
Komentáře (20)
v http://www.kudlanka.cz, a pak doporučuju se podívat na http://www.manana.cz/, která je celá věnovaná mexické a Guatemalské kuchyni. Dál, v mé Grilovací kuchařce je taky sekce jídel z ciziny, http://drobek.eml.cc, a dál Úvod do paprikologie.
A jak vidíš, upravil jsem to Sofrito.
Jistě by to šlo s těstovinami, šlo by to s čímkoli, protože konečně je to vaše kuchyně a váš oběd. Sám si to umím dobře představit i se špeclemi či s houskovým knedlíkem.
A koriandr je vlastní bratranec petrželky, takže znova, proč ne? Ostatně tady v Americe často nahrazujem petrželku, která je vzácná právě koriandrem, tedy cilantrem, používaným hojně v mexické kuchyni.