Cuketová polévka Dagmar
Cuketová polévka je skvělý způsob, jak zužitkovat i starší přerostlé kusy cukety. Jen z nich musíme před vařením vydlabat tvrdá jádra a oloupat tlustou slupku. V tomto receptu ji doplníme o osmažené kostičky špeku a nasekanou čerstvou petrželku.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová polévka Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnwz
Moje poznámka
Cuketová polévka Dagmar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnwz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
cuketová polévka,
vyborna cuketova polevka,
cukynová polévka,
e kucharka cuketova polevka,
cukýnová polévka recept,
cuketová polívka,
cukynova polivka,
zamrazená cuketa,
cukýnová polévka s mrkví,
luxusní cuketová polévka,
cukynova polévka s bramborem,
cukynovapolevka,
cuketová polévka luxusní,
s ceho mam udelat cuketu,
výborná polévka z cukety,
polévka cukynová,
cuketová polévka top recepty,
polévka cuketová,
cukrtová polévka,
polévka z cukety
Suroviny:
cuketa,
vývar masový,
mouka hladká,
olej,
špek,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
koření polévkové
Komentáře (22)
Mimochodem udělat správně jíšku neumí každej pitomec.