Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,72 g |
Tuky | 43,46 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 49,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Moje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 17 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 18 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová omáčka bez smetany
asa007 před 9 minutami
Karbanátky
LUKES před 9 minutami
Jednoduché domácí Marshmallows
lendlova.j před 33 minutami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
cmelak155 před 46 minutami
Vepřové steakové plátky v troubě
8181bartova před 56 minutami
Řezy Margot
nochy před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Selská polévka s nudlemi
trdlo před 2 hodinami
Mrkvová polévka lehká
Penkapa před 2 hodinami
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí plátky recept,
provensálské hovězí,
hovězí plátek,
hovezí na provensálském koření,
provensalsky platek,
hovězí na platky,
hovězí plátky recepty,
hovězí recepty,
provensálske recepty,
hovezi s provensalskym korenim,
hovězí plátky z kýty,
recepty z hovězího masa,
hovezi kyta platky,
hovězí plátky s provensálským kořením,
lehke hovezi recepty,
hovězí plátek recept,
provensálské koření recepty,
recept z hovezího,
recept hovězí plátky
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
rajče,
žampiony sterilované,
sůl,
pepř bílý mletý,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
vývar
Komentáře (19)