Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 727 kJ / 8 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 392,36 g |
Tuky | 541,80 g |
Vláknina | 92,55 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 263,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
Moje poznámka
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 2 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 4 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 43 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 45 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 1 hodinou
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 2 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 4 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 5 hodinami
Tématické fráze:
burgundský guláš podle dity,
jak krájet hovězí maso,
burgundský hrnec,
hovězí po burgundsku podle pohlreicha,
krajeni hoveziho masa,
hovězí na burgunsky způsob,
hovezi burgund,
burgundský guláš,
jehněčí po burgundsku,
zvěřina po burgundsku,
maso na burgundsky zpusob,
burgundský,
hovězí guláš z kližky podle polreicha,
burbunske hovězi,
hovězi po burgunský,
priprava hoveziho masa,
burgunský hrnec,
maso po burgundsku,
maso na burgunsky zpusob,
dita p.hovezi po burgundsku
Suroviny:
víno,
olej olivový,
šťáva citronová,
česnek,
tymián,
majoránka čerstvá,
maso hovězí,
olej olivový,
slanina,
pórek,
karotka,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka,
bujón hovězí,
rajče,
pórek,
tymián,
cibule šalotka,
houby,
máslo,
nudle vaječné,
víno červené
Komentáře (8)