Suroviny
Porce: asi 25 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 586 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,83 g |
Tuky | 195,77 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,71 g |
Sacharidy | 384,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Moje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Nejnovější recepty
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 48 minutami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 54 minutami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkové košíčky
Přidáno před 1 hodinou
Vejce na kari s květákovou rýží
Přidáno před 3 hodinami
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Beránek biskupský
Moanka před 1 hodinou
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 4 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 5 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 5 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 6 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 7 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 7 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 8 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 9 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečivo z tatarky,
co se zbytkem tatarky,
tatarkové brambory,
koláčky recept,
kolacky s masovou naplni,
tatarkové brambory v troubě,
slané palačinky s porkovou náplní,
testo s tatarkou,
tatarkove kulicky,
tatarkové těsto,
co se zbytky náplní,
těsto z tatarky,
recept filé s potřenou majonezou,
barevne koláčky s náplní,
koláčky z tatarské omáčky,
koláčky s náplní,
slané kynuté těsto z tatarky,
jak spotřebovat tatarku,
náplně na koláčky,
slané pečivo s náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tatarská omáčka,
sůl,
cukr,
droždí,
voda,
pórek,
slanina anglická,
olej,
vejce,
sýr nastrouhaný
Komentáře (20)